Lezing in de bib

Op vrijdag 11 mei 2012, 8 pm, verwelkomt te bibliotheek van Kortenberg u en mij voor een lezing over mijn debuut ‘De lichtekooi van Loven’.
Voor de nieuwsgierige aagjes vertel ik over het ontstaan van Louise en Alexander, waarbij stukken uit mijn originele manuscript worden tentoongesteld, naast de meest inspirerende literaire en geschiedkundige werken. Luister mee naar de muziek die Louise een gezicht gaf, en ontspan tijdens een voorleesmoment. Daarna krijg jij de kans om vragen te stellen, en denk eraan: taboe is de enige taboe.
Het zou geen lezing op z’n Ineke’s zijn als er geen reconstructie zou te zien zijn van een achttiende eeuwse japon, waarbij jij je mag laten insnoeren door een vrouwvriendelijk keurslijf. Mannen snoer ik graag extra stevig in.
Ik zie je dan?
Mademoiselle Vander Aa

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s